(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Privatlivspolitik

Tinastrid.dk behandler persondata og har vedtaget denne Privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.

Ejer- og kontaktoplysninger
Hjemmeside ejes og udgives af:

Tina Strid Carstensen
www.tinastrid.dk

 

Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden her, kontakter os per telefon eller e-mail, indsamler og behandler jeg dit navn, telefonnummer og mail.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden, dit navn, telefonnummer eller e-mail. Jeg beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse.

Formål
Jeg anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre min services bedre og sikre kvalitet i produkter og forløb der kan købes i min kontakt med dig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.

Videregivelse af oplysninger
Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, jeg har registreret om dig og som jeg efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Cookies
Når du besøger hjemmesiden lagres en cookie, som kan slettes af dig.